LG - 55EG910V

Nieuw

3D Oled-tv - curved - 55 inch - Full HD - Smart tv

Meer details

1 795,00 €

LG informatie*Let op dit is algemene LG informatie en niet van toepassing op elk LG model

LG Video

Datasheet

Schermdiagonaal 55" (140cm)
3D Technologie ja
Beeldkwaliteit Ultra HD
DVD speler nee
CI+ insteekkaart ja
USB ingang ja
Smart TV nee
VESA-standaard Nee

Meer informatie

OLED, een innovatie van LG , volgt de LED en plasma technologie op. Deze techniek is de toekomst en zorgt voor een revolutie in de televisie wereld. De beeldkwaliteit van de LG 55EG920V is ongeëvenaard en zorgt voor een unieke beleving in je eigen huiskamer.

Het contrast is ongeëvenaard. En in het hoogste contrast komen de mooiste kleuren tot leven. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van achtergrondverlichting is de LG OLED TV heel slank, nog dunner dan een smartphone.

OLED-pixels zijn zelf oplichtend en zijn niet afhankelijk van een (LED)backlight/achtergrondverlichting. Wat betekent dat ze afzonderlijk van elkaar aan- en uit gaan. Ook is er wit toegevoegd aan de pixel naast de standaard kleuren rood, groen en blauw (WRGB). Het grote voordeel hiervan is dat de beeldpunten helder wit kunnen weergeven maar ook totaal uitgezet kunnen worden waardoor zwart ook echt zwart is.

Voor perfecte zwarte beeldweergaven worden de pixels van een OLED TV uitgezet. Een OLED TV kan hierdoor perfect zwart weergeven naast helder wit en levendige kleuren. Dit zorgt voor een schitterend contrastbereik. Hierdoor krijgt het beeld ongelofelijk veel diepte en komen de mooiste kleuren tot leven.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

LG - 55EG910V

LG - 55EG910V

3D Oled-tv - curved - 55 inch - Full HD - Smart tv